11 nov 2008, 7:51

Стих на Самотата 

  Poesía
969 0 0
Стих - вехти думи по листа.
Плача с пурпурни сълзи,
вехнат чувства в Самотата,
текнат в кървави рети.

Стих на Самотата пиша,
изливам лумнала душа
в гъста стъклена мъгла
над спомена за любовта.

Снимката пожълтяла гори
над догарящата свещ
заедно със спомените,
спотаени в късчето душа!

© Богомил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??