11.11.2008 г., 7:51 ч.

Стих на Самотата 

  Поезия
968 0 0
Стих - вехти думи по листа.
Плача с пурпурни сълзи,
вехнат чувства в Самотата,
текнат в кървави рети.

Стих на Самотата пиша,
изливам лумнала душа
в гъста стъклена мъгла
над спомена за любовта.

Снимката пожълтяла гори
над догарящата свещ
заедно със спомените,
спотаени в късчето душа!

© Богомил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??