Търся пътя към твоето сърце...
Обичам те наивно... като малко дете...
Търся звездите в твоите очи,
по тях да гадая обичаш ли ме ти!
Обичам те безумно, не зная как да ти го изразя...
Обичам те и това са две най-прости думи на света...
И ако можех времето да спра
и неговите тайни да разбера,
от всички тайни на света
пак бих избрала ТЕБ И ЛЮБОВТА!!!
Ако можех като птица да летя
и света в моите длани да събера,
пак при теб щях да долетя...
и света в краката да ти поднеса,
но времето аз не мога да спра
и като птица не мога да летя...
Затова ти давам искрица от моята любов...
да заблести като звездица в тихата безлунна нощ...
Дарявам ти частица от моето сърце -
вземи я в съня ти да сподели с теб нощта.
Дарявам ти целувка, нежна като роза,
сутрин тихо да те буди с първата зора.
ОБИЧАМ ТЕ!!!
© Рангел Нихтянов Todos los derechos reservados