10 февр. 2010 г., 15:18

Стих от една Химичка 

  Поэзия » Любовная
863 0 2

Търся пътя към твоето сърце...

Обичам те наивно... като малко дете...

Търся звездите в твоите очи,

по тях да гадая обичаш ли ме ти!

Обичам те безумно, не зная как да ти го изразя...

Обичам те и това са две най-прости думи на света...

И ако можех времето да спра

и неговите тайни да разбера,

от всички тайни на света

пак бих избрала ТЕБ И ЛЮБОВТА!!!

Ако можех като птица да летя

и света в моите длани да събера,

пак при теб щях да долетя...

и света в краката да ти поднеса,

но времето аз не мога да спра

и като птица не мога да летя...

Затова ти давам искрица от моята любов...

да заблести като звездица в тихата безлунна нощ...

Дарявам ти частица от моето сърце -

вземи я в съня ти да сподели с теб нощта.

Дарявам ти целувка, нежна като роза,

сутрин тихо да те буди с първата зора.

ОБИЧАМ ТЕ!!!

© Рангел Нихтянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??