Стих след стих,
ден след ден,
описвах болки от любов в мен!
Но виждам днес, ненужно е това,
аз съм с весела и смееща се душа!
Усмивката грее вечно на мойто лице,
крача и пея по улици, сякаш малко дете,
стих след стих,
ден след ден.
Просто да обичам е част от мен!
Аз знам и да страдам, и да падна дори,
не ще се предам и много да боли!
Стих след стих,
ден след ден.
- Е да, понякога и тъжно е в мен,
но всичко по-силна и пряма ме прави,
болката завинаги никой не ще забрави!
Стих след стих,
ден след ден
ще описвам света в мен!
Дори и мрачен, полусив,
а може би весел, слънчев, игрив,
ден след ден,
стих след стих.
Светът, знам, ще става по-красив!
© Дива Самодива Todos los derechos reservados