23.11.2008 г., 2:05 ч.

Стих след стих (времето в мен) 

  Поезия » Друга
676 0 4
 

 

 

Стих след стих,

ден след ден,

описвах болки от любов в мен!

Но виждам днес, ненужно е това,

аз съм с весела и смееща се душа!

Усмивката грее вечно на мойто лице,

крача и пея по улици, сякаш малко дете,

стих след стих,

ден след ден.

Просто да обичам е част от мен!

Аз знам и да страдам, и да падна дори,

не ще се предам и много да боли!

Стих след стих,

ден след ден.

- Е да, понякога и тъжно е в мен,

но всичко по-силна и пряма ме прави,

болката завинаги никой не ще забрави!

Стих след стих,

ден след ден

ще описвам света в мен!

Дори и мрачен, полусив,

а може би весел, слънчев, игрив,

ден след ден,

стих след стих.

Светът, знам, ще става по-красив!

 

 

 

 

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чудесно е!Миличка,пишеш хубаво,толкова си млада.Успех в живота!
  • Прегръщам те Кадифе
  • Всяка изстрадана болка ни прави по- силни, но щом носим обич в сърцето- " Светът, знам, ще става по-красив!"...
    Поздрави за прекрасния стих!!!
    Прегръщам те Лори!!!
  • "Просто да обичам е част от мен!"

    Колко е хубаво човек да обича и да бъде весел!
    Поздрави Бебе и бъди жива и здрава, а и много щастлива!
    6+ за стихът!
Предложения
: ??:??