18 may 2008, 8:15

Стих за една щастливка 

  Poesía » De amor
639 0 1

Всяка линия по дланите ми

се изпъва

        пробудена

   в доволна прозявка и

в мигове

            мигове -                          

                         в миговете с теб...

                                       

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??