May 18, 2008, 8:15 AM

Стих за една щастливка 

  Poetry » Love
641 0 1

Всяка линия по дланите ми

се изпъва

        пробудена

   в доволна прозявка и

в мигове

            мигове -                          

                         в миговете с теб...

                                       

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??