18.05.2008 г., 8:15 ч.

Стих за една щастливка 

  Поезия » Любовна
637 0 1

Всяка линия по дланите ми

се изпъва

        пробудена

   в доволна прозявка и

в мигове

            мигове -                          

                         в миговете с теб...

                                       

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??