14 abr 2009, 7:05

Стихиен... 

  Poesía
525 0 9

Стихиен в мойта нощ нахлу.
Сънят ми да превръщаш в чудо.
Да палиш във очите ми звезди.
Сълзите ми със устни да изтриеш.

Стихиен в моя ден нахлу.
Разсипа слънцето в косите ми.
С целувки във очите угаси
остатъците от звездите.

Стихиен във душата ми нахлу.
И с нежни длани я докосна топло.
Остави я да стене от ... любов.
А после каза, че си дявола,
при мен дошъл на гости...

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??