Аз така се сбогувам - със стихове.
Синьо-бели, измачкани листи,
след които в главата ми тихо е
и сълзите потичат по-чисти.
Аз така се сбогувам - без викове,
без молби и без празни илюзии.
Без да прося откраднати мигове,
просто днес те превръщам във муза.
Аз така се сбогувам - до края.
Ще си кажа, че всъщност ми писна.
И в сърцето си само ще зная,
че наистина адски ми липсваш.
© Мариета Караджова Todos los derechos reservados
Да, но няма да пропусна да отбележа: Браво!
Поздравления, Мариета!