18 окт. 2018 г., 08:31

Стихове 

  Поэзия » Любовная
768 10 5

Аз така се сбогувам - със стихове.

Синьо-бели, измачкани листи,

след които в главата ми тихо е

и сълзите потичат по-чисти.

Аз така се сбогувам - без викове,

без молби и без празни илюзии.

Без да прося откраднати мигове,

просто днес те превръщам във муза.

Аз така се сбогувам - до края.

Ще си кажа, че всъщност ми писна.

И в сърцето си само ще зная,

че наистина адски ми липсваш.

© Мариета Караджова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??