Стихове редя сега
и изплаквам своята душа.
Тихо, кротко на листа
прикачвам своята тъга.
Товарът носен от сърцето
в думи превръща се сега.
Как трудно в букви се рисува,
чувството, което те вълнува.
21.03.2006
© Марина Пл Todos los derechos reservados
чувството, което те вълнува"
Страхотно е...винаги съм се чувствала сякаш чувствата ми са прекалено силни,а думите-прекалено слаби...
Поздрави! Кратко, но смислено