Стикс ще ме погълне. Ти ме бутна.
Дяволе, ръката ти е черна!
Вихърът ме носи, плувам мудно...
Зарад теб на други съм неверна.
Огънят в очите, що ме пали,
аз не виждам. Мракът е навсъде.
Във сърце прободена с кинжали
да кървя след тебе ме осъди!
© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados
в стиховете ти...