21.01.2012 г., 19:44 ч.

Стикс 

  Поезия » Любовна
603 0 2

Стикс ще ме погълне. Ти ме бутна.

Дяволе, ръката ти е черна!

Вихърът ме носи, плувам мудно...

Зарад теб на други съм неверна.

 

Огънят в очите, що ме пали,

аз не виждам. Мракът е навсъде.

Във сърце прободена с кинжали

да кървя след тебе ме осъди!

© Дивата Лагуна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??