30 oct 2007, 18:34

Стой далеч от мен!!! 

  Poesía » De amor
946 0 4

В ресторанта "Тъга" се отбивам,

питието "Отрова" поръчвам през сълзи,

от чашата с болка отпивам

и с мъка припомням си всички лъжи.

 

 

 

Лъжите, с които убиваше

моята лесно ранима душа,

на парчета сърцето разбиваше,

отнемаше всички красиви неща.

 

 

Жестоко с усмивка ме гледаше,

крещеше в лицето ми мръсни слова,

с думи без жал ме пребиваше,

а после отново оставах сама.

 

 

Сега, когато тебе те няма

и чашата празна е вече,

не знам какво ми остава,

но стой от мене далече!!!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??