21 ene 2010, 11:57

Стока 

  Poesía
729 0 8

Смяташ ме за красива, секси! Чудесно!

Но защо реши, че ще бъде лесно!

 

Не позна! Не съм само за чукане,

с друга може да имаш късмет!

Не! Не съм и за фукане!

Откажи се! Просто съвет!

 

В живота всичко било стока!

Много важна била и парата!

Не чуваш ли какво ти говоря?

ОК! Тогава чети по устата!

Не си продавам

нито тялото, нито душата!

© Черната Далия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??