21.01.2010 г., 11:57 ч.

Стока 

  Поезия
727 0 8

Смяташ ме за красива, секси! Чудесно!

Но защо реши, че ще бъде лесно!

 

Не позна! Не съм само за чукане,

с друга може да имаш късмет!

Не! Не съм и за фукане!

Откажи се! Просто съвет!

 

В живота всичко било стока!

Много важна била и парата!

Не чуваш ли какво ти говоря?

ОК! Тогава чети по устата!

Не си продавам

нито тялото, нито душата!

© Черната Далия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??