9 sept 2011, 16:41

Столичен бързей 

  Poesía » De amor
498 0 6

По столичните булеварди ври животът,

стопиран от тревожни светофари –

и в този ред на хаос, смях и вопъл, 

най-обичното чувство нас ожари! 

 

Сред столичния бързей необхватен,

във вихъра на шумни кръговрати,

обичам те! – и близък, и понятен,

сетивен в чувствата, реален в мисълта ти!

 

А ти, изпепеляваща до лудост,

ще търсиш в мен и истина, и сила,

защото в любовта – доброто чудо,

единствен, мене с обич си открила!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??