Смътно ми проблясва
пост-тишината на
твоето поредно "Искам".
Колкото и да пулсира
вената на челото ми,
няма да не въздишам
пелтечещи молитви.
Природосъобразни са ни
всичките нощи любов
Но пак не смея да изпълня
дробовете си, за да извикам:
"Време е за Стоп!"
И да ме обвиниш с
поредното "не ме обичаш..."
Как да не мразя
осмоъгълниците, от които
ме караш да отвръщам очи...
© Илиян Todos los derechos reservados