29.02.2008 г., 23:31 ч.

Stop 

  Поезия » Друга
570 0 4

Смътно ми проблясва

пост-тишината на

твоето поредно "Искам".

Колкото и да пулсира

вената на челото ми,

няма да не въздишам

пелтечещи молитви.

Природосъобразни са ни

всичките нощи любов

Но пак не смея да изпълня

дробовете си, за да извикам:

"Време е за Стоп!"

И да ме обвиниш с

поредното "не ме обичаш..."

Как да не мразя

осмоъгълниците, от които

ме караш да отвръщам очи...

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??