6 nov 2006, 15:07

Стопли ме 

  Poesía
1039 0 6
Студено ...
навън и вътре
в мен.
Стопли ме!

Празно ...
в стаята и
в сърцето ми.
Изпълни ги!

Тъжно ...
е небето и
лицето ми.
Усмихни ги!

Самотно ...
е тук и сега
и имам нужда
от теб.
Помогни ми!

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??