9 jun 2010, 10:02

Страдание 

  Poesía » Otra
493 0 0

С разбито сърце

е малко момче,

губещо вяра

ден подир ден.

 

Нямащо право

да живее сега

така, както иска,

сънувайки си в съня.

 

Отблъсквано от всички,

потъпквано без жал,

страдащо самотно

без никаква вина.

 

Плачещо в нощта,

търсещо утеха -

някой да го върне,

обратно към страстта.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??