Решителност отнета,
сърцата - пресъхнали морета,
гласът на поета само бе останал там.
Маска снета,
душа от спомени обзета
и единствената радост е амфета и black ram.
Разбит живот,
играят покер - губят пот,
пропаднал народ - герой няма .
Блуждаещ призрачен взвод,
драматичен епизод,
издигане - NOT - just потъване в яма.
Стъкла разпилени,
от стъклени любовни сцени,
вените стават прекъснат кръвоносен път.
Валутни обмени,
невъзвращаеми промени,
спасителите страхливо скрити в тъмен кът.
Усилие пропиляно,
желание с отчаяние слято,
пропито блато с кръв.
Надеждата забравена в локва кална,
единствената борба - екзистенциална,
в океана от пари чувствата използвани за стръв.
© Серафим Аянски Todos los derechos reservados