2.07.2010 г., 9:06 ч.

Страданията на един поет 

  Поезия » Философска
582 0 0

Решителност отнета,
сърцата - пресъхнали морета,
гласът на поета само бе останал там.

Маска снета,
душа от спомени обзета 
и единствената радост е амфета и black ram.



Разбит живот,
играят покер - губят пот,
пропаднал народ - герой няма .

Блуждаещ призрачен взвод,
драматичен епизод,
издигане - NOT - just потъване в яма.



Стъкла разпилени,
от стъклени любовни сцени,
вените стават прекъснат кръвоносен път.

Валутни обмени,
невъзвращаеми промени,
спасителите страхливо скрити в тъмен кът.



Усилие пропиляно,
желание с отчаяние слято,
пропито блато с кръв.

Надеждата забравена в локва кална,
единствената борба - екзистенциална,
в океана от пари чувствата използвани за стръв.

© Серафим Аянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??