27 sept 2009, 16:36

Страх 

  Poesía » De amor
559 0 2

Не мълча, защото не те искам.
Напротив, ужасно боли, когато чувствата си потискам.
Мълча, защото страх е свил сърцето ми,
a многото сълзи скриват лицето ми.

Страх ме е да говоря.
Страх ме е да ти споделя,
че ти си всичко, за което аз живея,
че ти си моята мечта.

Страх ме е да се обърна.
Може би няма да има мост, по който да се върна.
Страх ме е да видя истината в очите.
Тя може да ми разбие мечтите.

Не мълча, защото не те обичам.
Напротив, аз те обичам, колкото и да отричам...

© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??