27 oct 2012, 14:45

Страх 

  Poesía » De amor
474 0 0

Премаляха очите от вглеждане,
дали идваш към мене по стръмното.
Оглушаха ушите от вслушване
да дочуят тихото на стъпките ти.
И ръцете изтръпнали станаха
да те търсят пред мене във тъмното...
и да намират само страха ми,
че вече те няма...

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??