13 mar 2008, 19:55

Страх 

  Poesía » De amor
870 0 11

Не искам и да си помислям даже,

че някой ден ще си отидеш

и ако някой ми го каже,

аз ще му кажа: "Tи ще видиш!"

Той винаги ще е до мене!

Денем ще ме обожава,

нощем ще ме милва и целува

и да бъркам, той ще ми прощава,

във океан от мисли все за мен ще плува.

Той винаги ще е до мене!

Сутрин ще се буди, за да ме открива,

сгушена във него как сънувам,

размърдам ли се той ще ме приспива

и аз в прегръдките му ще кротувам.

Той винаги ще е до мене!

И няма да си иде! Тъй ще кажа!

Обича ме, затуй не се страхувам.

Но тъй лъжлив, фалшив ми е куражът

и в себе си ще знам, че се преструвам.

Страхувам се, страхувам се

без тебе да остана,

душата ми е цялата във страх скована,

но няма аз да се издам -

НЕ, НЯМА!

© Наталия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??