Не искам и да си помислям даже,
че някой ден ще си отидеш
и ако някой ми го каже,
аз ще му кажа: "Tи ще видиш!"
Той винаги ще е до мене!
Денем ще ме обожава,
нощем ще ме милва и целува
и да бъркам, той ще ми прощава,
във океан от мисли все за мен ще плува.
Той винаги ще е до мене!
Сутрин ще се буди, за да ме открива,
сгушена във него как сънувам,
размърдам ли се той ще ме приспива
и аз в прегръдките му ще кротувам.
Той винаги ще е до мене!
И няма да си иде! Тъй ще кажа!
Обича ме, затуй не се страхувам.
Но тъй лъжлив, фалшив ми е куражът
и в себе си ще знам, че се преструвам.
Страхувам се, страхувам се
без тебе да остана,
душата ми е цялата във страх скована,
но няма аз да се издам -
НЕ, НЯМА!
© Наталия Все права защищены