25 dic 2007, 12:27

Страх ме е  

  Poesía » De amor
1480 0 3

Страх ме от любовта ти.

Да не ме обичаш също ме е страх.

Искам всичко.

Без да давам нищо.

Това, което ми принадлежи.

Това, което не е за мен.

Но да, аз го искам

и да давам съм готова.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??