25.12.2007 г., 12:27 ч.

Страх ме е  

  Поезия » Любовна
1539 0 3

Страх ме от любовта ти.

Да не ме обичаш също ме е страх.

Искам всичко.

Без да давам нищо.

Това, което ми принадлежи.

Това, което не е за мен.

Но да, аз го искам

и да давам съм готова.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??