13 sept 2007, 14:33

Страх неотнет 

  Poesía
511 0 3
 

Тези цветя -

те вече приличат на смърт...

Тази луна...

стои и се кани на моята плът...





Това отражение...

сякаш дявол свиреп

Пълна тъмнина -

страх неотнет...


© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??