4 ene 2014, 12:45

Страхливец 

  Poesía » De amor
810 0 2

Страхливец

 

Страхливците навсякъде се срещат, особено когато става дума за любов.

Страхливият ще се крие от света и за нищо той не ще е готов.

Един път се среща любовта, красива, нежна и изпепелена,

ще трябва да поемеш смелостта, с надежда, усмивка и доброта.

 

Страхливците - мъже не ще се нарекат, да бъдеш мъж не е за всеки,

на болка и страдание ще се обрекат, така ще са навеки.

Страхливите ще дебнат отстрани, ще наблюдават, криейки се тайно,

а влюбените ще са отворени пред света, обичайки се всеотдайно.

© Ина Лилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Също са и страхливци, защото или бягат от любовта или не могат и не знаят как да обичат
  • Те не са страхливци, а мързели - да обичаш е работа, достойна работа!
Propuestas
: ??:??