15 jun 2011, 21:19

Страхотно 

  Poesía
415 0 0

От очите ти капят

                     щастливи сълзи.

Аз ги пия

              нежно със устни.

Те изпълват

             моето сърце

с блаженство

              след мигове пусти.

Забила си нокти

                 в гърба ми.

Впита в мен, като

             интимна татуировка.

И не дишаш без мен

               нито нощ, нито ден.

Животът е

               Любовна тренировка!               

© Явление Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??