Jun 15, 2011, 9:19 PM

Страхотно 

  Poetry
413 0 0

От очите ти капят

                     щастливи сълзи.

Аз ги пия

              нежно със устни.

Те изпълват

             моето сърце

с блаженство

              след мигове пусти.

Забила си нокти

                 в гърба ми.

Впита в мен, като

             интимна татуировка.

И не дишаш без мен

               нито нощ, нито ден.

Животът е

               Любовна тренировка!               

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??