9 jul 2008, 21:44

страхувам се... 

  Poesía
872 0 0

Страхувам се теб да забравя,

не смея друг да обичам,

нищо не ме интересува, не правя,

не искам на друг да се вричам.

 

 Страхувам се теб да забравя,

болка голяма ти причини ми,

опитвам се аз да мечтая

за деня, в който ще кажеш прости ми.

 

Страхувам се аз да желая

да се върнеш отново при мен,

не искам аз да гадая

дали ще превърнеш нощта ми във ден.

 

Страхувам се теб да забравя,

защото обичам те аз,

не очаквай нищо да правя

едва ли съдбата е решила какво ще се случи със нас!!!

© Гергана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??