29 ene 2008, 0:03

Страхувам се 

  Poesía
554 0 1

Страхувам се

 

Страхувам се, не от теб.

Не от лъжите, които ще изречеш.

Не от болката, която ще причиниш.

 

Страхувам се, не от това,

че ще се влюбя в теб до полуда

и ще остана разочарована.

 

Страхувам се  от това,

че ще се променим.

От пътя, по който ще поемем,

защото няма път обратен.

 

Страх ме е, че ще изгубя себе си,

своята идентичност.

От това, че ще изгубя

свободата на духа.

© Виктория Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Силни думи, но не ми звучат като поезия.
Propuestas
: ??:??