29.01.2008 г., 0:03 ч.

Страхувам се 

  Поезия
545 0 1

Страхувам се

 

Страхувам се, не от теб.

Не от лъжите, които ще изречеш.

Не от болката, която ще причиниш.

 

Страхувам се, не от това,

че ще се влюбя в теб до полуда

и ще остана разочарована.

 

Страхувам се  от това,

че ще се променим.

От пътя, по който ще поемем,

защото няма път обратен.

 

Страх ме е, че ще изгубя себе си,

своята идентичност.

От това, че ще изгубя

свободата на духа.

© Виктория Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силни думи, но не ми звучат като поезия.
Предложения
: ??:??