Jan 29, 2008, 12:03 AM

Страхувам се 

  Poetry
556 0 1

Страхувам се

 

Страхувам се, не от теб.

Не от лъжите, които ще изречеш.

Не от болката, която ще причиниш.

 

Страхувам се, не от това,

че ще се влюбя в теб до полуда

и ще остана разочарована.

 

Страхувам се  от това,

че ще се променим.

От пътя, по който ще поемем,

защото няма път обратен.

 

Страх ме е, че ще изгубя себе си,

своята идентичност.

От това, че ще изгубя

свободата на духа.

© Виктория Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Силни думи, но не ми звучат като поезия.
Random works
: ??:??