Бяла къща
без прозорче,
без вратичка.
Вътре има
жива птичка.
Що е то?
Няма покрив,
но е къща.
Никой не тръгва от нея,
нито се връща.
Странна къща е тя.
В нея живеят цветя.
Що е то?
|
© Елена Todos los derechos reservados
Мариники, щастлива съм да те видя тук. Липсваш ми.
Вики, много ми е приятно, когато някой се замисли. Благодаря.