16 sept 2012, 20:53  

Странник 

  Poesía » Otra
364 0 0

Странник

 

Аз съм онзи странник, свободният

Който нахално наднича

в дните и в нощите ви.

Който тичам подир мечти и копнежи.

И намира ги в дъжда и в лятото.

В мига откровение. В сгушената тишина,

в притихнала сълза. В онзи щрих...

 

А после животът

отново се развихря

като вятъра, поел

някъде нататък, нататък...

 

Starkmaster (Ванко Николов)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??