15 abr 2014, 20:38

Странно е 

  Poesía
334 0 0

Странно е!

Сякаш съм в космо-тренажор!

В безтегловност!

Гледам през прозрачен визьор...

Къде е горе, къде е долу?

Дъждът вали нагоре!

Слънцето е в карката ми!

Река тече над главата ми!

Страх ме е да мръдна! Знам ли?

Ще пропадна ли? Ще полетя ли?

Сякаш съм във фентъзи холограма!

Като че ли изход от нея няма!

Странно е!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??