28 may 2021, 18:55

Странно промъкваща 

  Poesía » Verso libre
263 0 0

Странно промъкваща

Силно докосваща

Връхлитаща

Недоумяващо как

Изригваща Любов!

Пеперуди в стомаха

Очите с искри

Сърцето подскача

Танцува духът

Ликува Любов!

Страст неподправена

Думи изречени

Трепет вълнуваща

Нощ на сластта

Планове нови

Гордост забравена Любов! ...

Със сабя разсечени

Мечтите погубени

Очите разплакани

Сърцето помръкнало удавено в скръб

Със тапа затворено шишето с духът

Отново

Любов

 Няма!

© Анжела Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??