Март! Усещане за пролет.
Нощ. Луна, звезди... Жена!
Път, мечти, любов и полет.
Жажда, миг и топлина...
Зима, студ и болка стара.
Сън, очакване и вик.
Страх до билкова отвара –
бягство, спомен, грях, ритник...
© ИВАН МИЛАНОВ Todos los derechos reservados