30 ago 2017, 20:51

Страшен филм 

  Poesía » Verso libre
318 1 4

Когато пациентите 
започнат да лудуват
в лудницата

когато призрак на мъртвеца
тихо стене в гроба

когато чашите ви 
притеснено тропат нощем
на витрината

когато секцията тихо скърца
и детето плахо се озърта

когато устните пресъхват
когато лампата прекъсва
а пък котката настръхва

когато свещта сама загасва
когато нощем кукумявка вряка

знайте че на са добре нещата

наоколо е оная 
със косата

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??