21. 09. 2007 г.
Искам да избягам,
искам да се скрия,
от опасността
тебе да открия.
Падам и крещя,
кръв от мен извира.
Сграбчи ме нощта.
Страх ме е. Умирам.
Искам да заспя,
без да те сънувам.
Искам да вървя,
без да се страхувам.
Искам да те мразя,
страшно и жестоко.
Само че те пазя
в себе си! Дълбоко!
Искам да се скрия.
Гърч, болезнен спазъм,
всичко да попия,
но да те предпазя.
Блясък в мен пробягва.
Сладко е! Нередно!
Искам те! Не трябва!
Страшно е! Последно...
© Цвети Пеева Todos los derechos reservados
Развълнува ме, с обич.