21.09.2007 г., 9:34 ч.

Страшно е... 

  Поезия
458 0 1
 

21. 09. 2007 г.


Искам да избягам,

искам да се скрия,

от опасността

тебе да открия.

 

Падам и крещя,

кръв от мен извира.

Сграбчи ме нощта.

Страх ме е. Умирам.


Искам да заспя,

без да те сънувам.

Искам да вървя,

без да се страхувам.

 

Искам да те мразя,

страшно и жестоко.

Само че те пазя

в себе си! Дълбоко!


Искам да се скрия.

Гърч, болезнен спазъм,

всичко да попия,

но да те предпазя.

 

Блясък в мен пробягва.

Сладко е! Нередно!

Искам те! Не трябва!

Страшно е! Последно...

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??