22 mar 2014, 21:35

Страшно ли е? 

  Poesía
295 0 0

Страшно ли е?

 

Страшно ли е?

Страшно ли?! Не, аз страх не изпитвам.

А боли ли?

И болка няма, само леко на сърцето става.

Той ли?

Разбира се, всяка за него мечтае.

А обича ли те?

Нали все при мен се връща, то се знае.

 

Тя не бе сляпа, но сляпо ù бе сърцето

- наивна, добродушна и плашлива,

сърна беззащитна, плаче при болка,

но винаги връща се при отговорника.

 

- Лека нощ! - шепне тя,

затваря книгата с лъжите,

скрива и усмивката фалшива, 

прехапва устни от омраза, 

ощипва длан - синя бе там рана.

 

Трудно е да се опише,

страшно е да се разбере...

 

 

© Биии Д Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??