20 mar 2009, 7:02

... Страст... 

  Poesía » Erótica
1041 0 0

Погледни ме!
И ме гледай добре,
искам да си близо до мен, да те усещам, момче,
дишай тежко във врата ми,
как да ти кажа, че взимаш страха ми?!
Докосни ме, с теб съм достъпна,
целуни ме... накарай ме да изтръпна!
Не виждаш ли какво става с мен?!
Не мога да осъзная дали е нощ, или е ден...
Омагьоса ме тотално, проумяваш ли?
Страстта е на ръба да се разлее в мен, разбираш ли?

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??