26 nov 2019, 19:29

Страст 

  Poesía
383 1 2

Тишината ми каза тържествено:

"Обладяй ме със смях

и ще съм твоя до смъртната прах

на плача ти рождествен!"

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??